Keep moving hold

Havesæsonen er ved at være slut og dagene bliver kortere! Bliv ved at bevæge dig alligevel.

Fin Form Havdrup tilbyder flere formiddagshold og week-end hold og nu også et nyt hold med navnet Keep moving

Keep moving holdet er designet til dig som ønsker at holde dig i gang i vinteren, samt 

have sjovt og socialt samvær med andre mennesker. Efter opvarmningen, laver vi forskellige øvelser med inspiration fra cirkeltræning, interval træning og funktionel træning. 

Efter timen hygger vi med en kop kaffe i café område. 

 

Holdet starter op mandag 5. november kl. 10-11

For at du skal kunne teste holdet, så holder vi 2 gratis prøvetimer onsdag 17. oktober kl. 10-11 og onsdag den 31 oktober kl. 10-11. 

Tilmelding per e-mail info@finformhavdrup.dk eller ring 31 40 70 50. 

Holdet kræver at du tegner et Basis medlemskab i Fin Form. 

 

Formiddagshold

Fin Form tilbyder flere formiddagshold. Nedenfor er en oversigt over de formiddagshold vi har:

 

Mandag kl. 0830-0930 - Cirkeltræning

Holdbaseret cirkeltræning bygger på den såkaldte ”stationstræning”, hvor man skifter mellem styrke- og konditionsøvelser, med og uden brug af redskaber.  Tiden udnyttes optimalt og øvelserne stiller ikke krav til koordinationen, så alle kan være med.

 

Onsdag kl. 0830-0900 Cirkeltræning

Onsdag kl. 0900-0930 Mave/Ryg

Funktionel træning hvor der arbejdes med særlig fokus på mave, ryg og baller. Holdet er baseret på styrketræningsøvelser for mave- og rygmusklerne. Holdet er for dig som ønsker styrke og stabilitet i mave og lænd samt en bedre holdning og en fladere mave.

 

Lørdag kl. 0900-1000 HIIT/Fatburn

Høj Intensiv Interval Træning, er træning med intensive intervaller, hvor du hver gang rammer det højeste niveau på intensivitetsskalaen. Fællesnævneren er høj puls i korte seancer. HIIT ”hitter” i den grad, og nyeste forskning viser, at HIIT træning er en ekstremt effektivt motionsform. Både for dig, der vil forbedre din kondition, dig der vil opbygge styrke og dig, der vil hæve din forbrænding

 

Søndag kl. 0900-1000 Walk

Der trænes på rullebånd med en fast 20 graders hældning, der minder om almindelige løbebånd, men som drives frem uden strøm. Man skaber selv fremdriften. De fleste øvelser foregår gående, evt. med brug af lette redskaber, som vægte og elastikker. Velegnet for alle.  


Ud over ovenstående - som holdes af vores dygtige instrukører, så har du også mulighed til at bruge vores virtuelle fitness system med over 500 forskellige hold.

Vi har også nogle planlagte virtuelle morgenhold som bl.a. Bodytoning, Yoga Fitness og Pilates

Kom forbi receptionen, send en mail eller ring for at booke dig ind på en gratis prøvetime af en af disse hold!